Du kan tyvärr inte anmäla dig just nu.

Hitta din bokidé och börja skriv!


Kursen som tar dig från att vilja skriva, men inte veta hur du ska göra, till att faktiskt vara igång med din berättelse!

 "Du har verkligen fått mig att komma igång med skrivprocessen!"

Sanna, tidigare student på kursen

Skrivarkursen som tar dig över tröskeln!

Du kan skriva en bok på egen hand, helt utan hjälp. Det finns mängder av författare som aldrig har gått en enda skrivkurs och som har lyckats ändå.

Men det finns också andra som inte reder ut allt på egen hand. Som vill och som längtar efter att börja skriva, men som inte har tid eller lust att testa och göra fel och testa igen.

De vill istället ha en tydlig plan från början, så att de slipper att gång på gång köra fast eller köra ner i diket.

Eller så kanske de bara inte har en aning om ifall deras idé håller för en hel bok eller inte.

Andra vet exakt vad de vill skriva om, men de kommer ändå inte över tröskeln.

Om du känner igen dig i något av detta tror jag att min webbkurs är för dig!
--------

Mitt mål - att du ska börja skriva!

Jag heter Hanna Landahl och jag är författare och skrivcoach. Jag har hittills skrivit tio böcker för barn, unga och vuxna och de senaste åren har jag hjälpt många skriventusiaster att börja, komma framåt och att slutföra sina bokmanus.

Nu har jag skapat kursen som jag själv hade velat gå när jag började skriva! Steg för steg lotsar jag dig genom uppstartsfasen, så att du äntligen kommer igång med din bok!

När jag har skapat den här kursen har jag utgått ifrån egna lärdomar från åren som författare och från vad mina klienter har berättat. Allt för att du på smidigast möjliga sätt ska komma igång med din berättelse!

Du kommer inte få lära dig allt om att skriva en bok. Men du kommer få det som är tillräckligt för att på allvar komma igång. 

Det bästa sättet att skriva en bok på är nämligen att lära sig medan man skriver. Inte att lära och lära och lära och sedan kanske, någon gång i framtiden, testa att börja skriva.

Så om du längtar efter att äntligen komma igång med din bok - då är den här kursen för dig!

 
"Jag rekommenderar alla som längtar efter att börja skriva att gå din kurs!

Sofia, tidigare student på kursen

INGÅR I KURSEN:

1.

Hitta din bokidé

Du får konkret hjälp med att mejsla fram och förädla en bokidé som passar just dig och som håller hela vägen till slutet.

2.

Planera din berättelse

Du får steg-för-steg-guider för hur du på ett effektivt sätt planerar din berättelse innan du börjar skriva. 

3.

Sätta upp mål

Du får hjälp med att sätta upp konkreta mål som leder dig framåt i skrivandet.

4.

Börja skriva

Du får en plan för hur du ska göra när du börjar skriva din berättelse.

Att den är så konkret! Jag har använt alla de erfarenheter jag har skaffat när jag har skrivit mina tio böcker och när jag har hjälp många andra med deras berättelser, och skapat en kurs med ett enda mål: ATT TA DIG ÖVER TRÖSKELN! I andra kurser får du ofta lite av varje om skrivhantverket och skrivprocessen. I den här kursen ar allt material helt och hållet inriktat på att ge dig exakt de förberedelser du behöver så att du får bästa tänkbara start på din skrivarresa.

Att du, när du har följt alla kurssteg och gjort övningarna, har hittat och förädlat en bokidé som passar just dig och att du har en tydlig plan för ditt skrivande framöver. Du känner dig trygg och redo att sätta igång med din berättelse!

Jo, absolut! Det finns många som skriver och som är publicerade författare som aldrig någonsin har gått en skrivarkurs och det har gått bra ändå (jag själv inkluderad!). Men det finns också många andra. Som inte reder ut det helt på egen hand. Som vill och som längtar efter att börja skriva, men som kanske inte har tid eller lust att testa och göra fel och testa igen. De vill hellre ha en tydlig plan att följa redan från början, så att de slipper trilla ner i alla diken som de kanske skulle ha trillat ned i om, de gjorde allt efter eget huvud. Eller så kanske de bara helt enkelt inte har en aning om ifall deras idé håller för en hel bok. I den här webbkursen får du hjälp med att hitta en idé som passar just dig. Du får också hjälp med de viktiga förberedelserna så att din författarresa börjar på bästa tänkbara sätt!

Du har tillgång till kursen för all framtid! Eller ja ... jag kan inte lova att den finns kvar om 20 år, men så länge den finns så är den din!  

 
"Bra och tydliga instruktioner. Ett kursinnehåll som är lätt att följa."

Inger, tidigare student på kursen

Det är dags att ta steget över tröskeln!

 
"Jag är mycket nöjd med ditt positiva sätt att bedriva coaching på, varmt och fyllt av glädje och inspiration."

Ann-Cathrine, tidigare student på kursen

DIN IDÉ

DIN PROCESS

DIN BERÄTTELSE

DU FÅR EN STRUKTUR ATT HÅLLA DIG TILL.
EN BEPRÖVAD VÄG ATT FÖLJA.

ÄR DU MED?

Alla priser är inklusive moms.