Du kan tyvärr inte anmäla dig just nu.

Hitta din bokidé och börja skriv!

Skrivarkurs för nybörjare!

Detta är skrivarkursen online för dig som vill skriva en skönlitterär bok, men som inte vet hur du ska göra för att komma igång.

Kursen tar dig från att vara en förvirrad VILL-men-får-inte-rumpan-ur-vagnen-person till en aspirerande författare som faktiskt är igång och skriver, som har en tydlig plan för sin berättelse och ett glasklart mål i sikte - att en dag få hålla sin bok i handen!

Just nu håller vi stängt för anmälan, men du kan ställa upp dig på väntelistan, så får du mer information när det närmar sig ny kursstart!

Skrivarkursen som tar dig över tröskeln!

Du kan skriva en bok på egen hand, helt utan hjälp. Det finns mängder av författare som aldrig har gått en enda skrivkurs och som har lyckats ändå.

Men det finns också andra som inte reder ut allt på egen hand. Som vill och som längtar efter att börja skriva, men som kanske inte har tid eller lust att testa och göra fel och testa igen.

De vill istället ha en tydlig plan från början, så att de slipper att gång på gång trilla ner i diket, vilket de skulle ha gjort om de gjorde allt efter eget huvud.

Eller så kanske de bara inte har en aning om ifall deras idé håller för en hel bok eller inte.

Andra vet exakt vad de vill skriva om, men de kommer ändå inte igång.

Om du känner igen dig i någon av dessa beskrivningar, då tror jag att min splitter nya webbkurs är något för dig!


Mitt mål - att du ska börja skriva!

Jag heter Hanna Landahl och jag är författare och skrivcoach. Jag har hittills skrivit tio böcker för barn, unga och vuxna och de senaste åren har jag hjälpt många skriventusiaster att börja, komma framåt och att slutföra sina bokmanus.

Nu har jag skapat kursen som jag själv hade velat gå när jag började skriva! Steg för steg lotsar jag dig genom uppstartsfasen, så att du äntligen kommer igång med din bok!

När jag har skapat den här kursen har jag helt och hållet utgått ifrån mina egna lärdomar från åren som författare och från sådant som personer som jag har hjälpt har berättat för mig.  Allt för att du på smidigast möjliga sätt ska komma igång med din berättelse!

I kursen får du inte lära dig allt om att skriva en bok. Men du får att lära dig det som är tillräckligt för att på allvar komma igång och skriva! 

Jag tror nämligen på att det bästa är att lära sig medan man skriver. Inte att lära och lära och lära och sedan kanske,någon gång långt in i framtiden, testa att börja skriva.

om du vill testa om det här med att skriva bok är något för dig - ja, då tycker jag att du ska gå den här kursen!

Vill du ha min gratis skrivguide?

Ladda ner guiden!

Guiden passar dig som ännu inte har lyckats komma igång och börjat skriva på allvar. 

DET HÄR INGÅR I KURSEN!

Hitta din bokidé

Du får konkret hjälp med att mejsla fram en bokidé som passar just dig och som håller hela vägen till slutet.

Planera berättelsen

Du får steg-för-steg-guider för hur du på ett effektivt sätt planerar din berättelse innan du börjar skriva. 

Sätta upp mål

Du får hjälp med att sätta upp mål som leder dig framåt i skrivandet.

Börja skriva

Du får en plan för hur du ska göra när du börjar skriva din berättelse.

 "Hanna är genuin och väldigt generös med sina bästa tips och erfarenheter från sin författarkarriär."

Tove Höglund
Författare

Räkna med sammanlagt 20 timmar. Detta är tid som går direkt in i ditt manusarbete. Eftersom kursen är praktiskt inriktad kommer allt arbete du lägger ned handla om det manus som du ska börja skriva. Alla övningar är direkt inriktade på att få dig att komma igång med just ditt bokmanus.

Kursen är helt webbaserad och du kan göra den i den takt som passar just dig och ditt liv. Alla föreläsningar är förinspelade och kommer tillsammans med övningarna att finnas i kursportalen som du får tillgång till direkt när du anmäler dig till kursen. Du har tillgång till kursportalen och allt material under sex månaders tid. Vi kommer också ha två gruppcoachingstillfällen via Zoom där du kan ställa dina frågor till mig och jag gör mitt allra bästa att lotsa dig vidare.

Du behöver inga förkunskaper. Det som krävs av dig för att du ska lyckas är en vilja att lära dig skriva berättelser, massor av sittfläsk och ett stenhårt pannben! Att skriva en bok tar tid och du behöver på allvar tycka om att umgås med dig själv och dina egna uppdiktade karaktärer. 

Vill du stå på väntelistan till kursen "Hitta din bokidé och börja skriv"?

PRIS FÖR KURSEN: 2490 KR
(ink moms)