Skapa hållbara skrivvanor med 

Skrivtian

Skrivutmaningen som får fart på dig och din berättelse!

Du kan välja att fortsätta tänka att du ska skriva en bok. Ja, en dag ska du göra det. Då ska du ta tag i de där idéerna som cirkulerar i ditt huvud och som verkligen vill ut.

Men dagarna går och veckorna rullar på. Livet händer och du hamnar helt enkelt inte vid tangenterna. Det blir bara inte så. Därför blir det inte heller någon bok.

Men du har ett val. För du kan också välja att ta ditt skrivande på allvar och att göra hösten 2022 till skrivhösten då du faktiskt på allvar kom igång eller kom vidare med din berättelse!

Med skrivutmaningen Skrivtian får du vitamininjektionen som du och ditt manus behöver. Du får draghjälpen som krävs, så att du börjar dyka upp framför tangenterna oftare och därmed äntligen ger din berättelse en ärlig chans!

Bidra till cancerforskningen!
Under resten av september månad går 20% av anmälningsavgiften i Skrivtian till Bröstcancerförbundet!  

Skrivutmaningen som får fart på dig och ditt bokmanus!

Skrivtian är den perfekta nystarten för dig som vill börja skriva på en ny berättelse. Eller för dig som har fastnat i ditt skrivprojekt och som nu letar efter en väg framåt.

Utmaningen är enkel och jag vill påstå att ALLA har tid med den. Japp! Faktiskt du också!

Utmaning: Skriv på din berättelse tio minuter om dagen, tio dagar i rad. Du får skrivpepp, skrivtips och hejarop av mig, som redan har skrivit tio böcker, varje dag under utmaningen, så att du hänger i och faktiskt skriver varje dag! På det här sättet får du hjälp att skapa en ny och hållbar skrivrutin i livet!

Så här går det till: 

1. Du anmäler dig.
2. Dagen efter anmälan drar utmaningen igång.
3. Du skriver tio minuter om dagen, tio dagar i rad och får nya skrivtips via mejl varje dag under utmaningen.


Så vad säger du? Antar du utmaningen?

"Jättebra det här med Skrivtian! Det är skillnad när man är inne i berättelsen varje dag. Jag har märkt att jag även funderar mer på berättelsen när jag inte skriver."

- Maria

"Mycket bra med den här dagliga påminnelsen, för när det är mycket annat runt omkring är det lätt att skrivandet glöms bort. Nu hoppas jag hålla i ett tag!"

                                              - Katarina            

Skapa nya vanor och rutiner för ditt skrivande!



Jag heter Hanna Landahl och jag är författare och skrivcoach. Jag har hittills skrivit tio böcker för barn, unga och vuxna och de senaste åren har jag hjälpt många skriventusiaster att börja, komma framåt och att slutföra sina bokmanus.

Jag skapade Skrivtian för att jag vet hur svårt det är att få till skrivtid i vardagen. Men det finns tyvärr inga genvägar. Att hitta skrivtid i livet är ett måste för att du till slut ska nå i mål med din bok! Med den här skrivutmaningen får du och ditt manus en vitamininjektion, så att du kommer igång eller kommer vidare med din berättelse!

Fler än 200 personer har hittills fått hjälp med att skapa nya och hållbara skrivvanor tack vare Skrivtian.

Är det DIN tur nu?